Cofidis

Cofidis is al sinds 1985 een van de marktleiders in België wanneer het aan komt op consumentenleningen. Zij hebben zich gespecialiseerd in de verkoop van kredieten en verzekeringen op afstand. Alles afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de klanten. Cofidis Belgie bestaat dit jaar (2020) 35 jaar. Drie jaar eerder werd Cofidis in Frankrijk opgericht. 

Deze kredietverstrekker neemt zijn verantwoordelijkheid en doet er alles aan om de klanten financieel gezond te houden. Er wordt dan ook een persoonlijke relatie met u onderhouden door de deskundige consulenten. Zij begeleiden en adviseren u en helpen u op die manieren uw plannen te realiseren. Daarbij houden ze uw persoonlijke budget nauw in het oog. 


Cofidis maakt het de klant gemakkelijk


Bij deze kredietverstrekker staat de klant voor op en de klantenservice is dan ook uitmuntend te noemen. Zo is er een telefonische helpdeskd die 6 van de 7 dagen bereikbaar is en u kunt op alle andere mogelijke manieren ook contact opnemen en u kunt zelfs terug gebeld worden op verzoek. Deze kredietverlener staat er wel om bekend dat ze op afstand verkopen, dat neemt niet weg dat u, op verzoek, een consulent aan huis kunt aanvragen. 

Er is ook een klantenzone. Hier kan jij real time alles in de gaten houden wat met uw krediet te maken heeft. Alle informatie is beschikbaar en u kunt hier ook zelf verrichtingen uitvoeren. Dit is natuurlijk een persoonlijke en beveiligde zone. De mobiele app is een versimpelde versie van de klantenzone en u kunt deze gebruiken om uw kredieten te beheren via uw smartphone of tablet. 


De mogelijkheden bij Cofidis


Cofidis heeft verschillende soorten leningen en kredieten en daarnaast verzekeringen voor die leningen en kredieten. 

MyLine van Cofidis is een geldreserve met vaste maandelijkse aflossingen vanaf 30,- euro per maand. U kunt tussen de 500,- en 10.000,- euro lenen. Dit is bijvoorbeeld handig voor geplande uitganven, maar ook voor onverwachte kosten. 

Er is ook een Mastercard te krijgen bij Cofidis en in tegenstelling tot bij vele andere kredietverstrekkers, betaalt u bij deze leninggever geen kosten wanneer u bij een bankautomaat geld afhaalt, niet in België, maar ook niet in het buitenland. Ook heeft u hier variabele maandelijkse aflossingen. Iedere maand wordt opnieuw berekend hoeveel u dient af te lossen, op basis van het bedrag dat u met uw kaart heeft uitgegeven. Er is wel een jaarlijkse bijdrage, maar deze is maar 5,- euro en dat is niet te vergelijken met kosten die u bij andere bedrijven maakt wanneer u bijvoorbeeld geld wilt pinnen. Er is ook een Gold versie te krijgen. 

U kunt ook n og een persoonlijke lening afsluiten. De looptijd hiervan is op voorhand bekend en u betaalt een vaste maandelijkse aflossing. Andere leningen die u bij Codifis kunt krijgen zijn een autolening, een renovatielening en kunt u uw kredieten hergroeperen. Bij deze leningen zijn specifieke voorwaarden van toepassing, het is dus de moeite om hier naar te kijken voor u een beslissing neemt. 

ExtraGeld helpt u hier bij. Door onder meer bij Cofidis, maar dus bij meerdere kredietverstrekkers, in een keer uw aanvraag in te dienen, bespaart u een hele hoop werk, krijgt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden bij de diverse kredietverstrekkers en kunt u ook niet onverhoopt een voordelige kredietverstrekker overslaan. 

Direct aanvragen >

Laatst toegevoegd nieuws