Cetelem

Cetelem is een internationale financierders groep, eigendom van BNP Paribas Group, en maakt deel uit van de AlphaCredit groep,  met vestigingen in meer dan 20 landen en is van oorsprong een Frans merk van consumentenleningen. U kunt hier dan ook terecht voor een keur aan financiële producten op het gebied van kredieten. Cetelem is erg betrokken bij hun klanten en hebben, naast een duidelijke uitleg ook, een blog met artikelen waar allerhande tips en informatie over leningen te vinden zijn.

In België zitten 350 specialisten voor u klaar om samen met u aan uw projecten te werken. Zij zitten in hartje brussel en beantwoorden al uw vragen wanneer u er over na denkt om geld te lenen. Samen met u kijken ze naar de diverse mogelijkheden die passen bij uw persoonlijke situatie. Cetelem heeft een nieuwe manier van financieren en zij noemen dit Doordacht Krediet


Wat is Doordacht Krediet van Cetelem?

Cetelem vindt verantwoord lenen belangrijk en daarom is het belangrijk dat u goed nadenkt voor u een lening afsluit. Dat houdt in dat u een duidelijk plan heeft, en dat er niets liever is dat u wilt doen dat dit plan realiseren. Het is heel belangrijk dat u de plus- en de minpunten heel overzichtelijk heeft afgewogen. En als eindconclusie blijkt dat u een partner nodig heeft

U kunt Cetelem alleen maar vertrouwen wanneer zij een verantwoordelijke partner tonen te zijn. Door goed na te denken of ze u wel een lening kunnen geven, laten zij deze verantwoordelijkheid duidelijk zien. Daarbij is het belangrijk dat er respect getoond wordt door rekening te houden met uw huidige toestand en behoeftes, maar ook met die van alle andere klanten. Daarnaast werkt Celetem op een menselijke, billijke en transparante manier.

De producten van Cetelem

Cetelem heeft een uitgebreid assortiment leningen en kredieten, alsook verzekeringen en een betaalkaart. Deze zijn onder te verdelen in verschillende categorieën.

Persoonlijke leningen omvatten naast de persoonlijke lening (mini- of maxilening) een huwelijkslening, een krediethergroeperingslening, een lening voor meubels en toestellen en een studielening.

Onder de Mobiliteitsleningen vallen een autolening voor een nieuwe auto, een autolening voor een tweedehands auto, een motorlening, een mobilhomelening en een mobiliteitslening.

Er zijn ook renovatieleningen. Deze is er voor een normale renovatie of verbouwing, maar er is ook een speciale ecologische renovatielening, waarbij u nog voordeligere voorwaarden en interesten krijgt.

Cetelem biedt ook een Maestro-kaart aan. Hiermee krijgt u een geldreserve van 1.250,- tot 3.000,- euro en heeft u een minimale maandaflossing van 25,- euro en maximaal van 14,- euro

Om uw leningen te verzekeren heeft Cetelem 2 verzekeringen. Daarmee stelt u uw budget veilig, beschermt u uw dierbaren en bent u dus gerust. U kunt zich maximaal laten beschermen bij ziekte, ongevallen en overlijden en er is een maximale bescherming bij ontslag.

ExtraGeld neemt Cetelem mee bij de aanvragen die we namens u indienen zodat u overzichtelijk voor uzelf precies kunt vergelijken welke lening, bij welke kredietverstrekker, perfect bij uw persoonlijke situatie past. Op die manier hoeft u niet overal individueel een aanvraag in te dienen en houdt u overzichtelijk welke mogelijkheden er precies voor u zijn.

Direct aanvragen >

Laatst toegevoegd nieuws