BuyWay

Buy Way Personal Finance is gespecialiseerd in onder meer kredietkaarten, prepaidkaarten, persoonlijke leningen en betalingsoplossingen voor derden. In principe is Buy Way pas in 2011 opgericht, maar de diverse groepen die geleid hebben tot de oprichting van Buy Way hebben al tientallen jaren ervaring binnen de financiële markt.

Tegenwoordig is Buy Way een van de grootste financierders van kredieten, mede dankzij de samenwerking met grote distributieketens zoals onder meer Fnac en MediaMarkt. In Belgie en Luxemburg bieden zij namens deze partners co-branded-kredietkaarten aan met het logo van de partners. Dit zijn Mastercard creditcards. Met meer dan een half miljoen tevreden klanten laat Buy Way zien een serieuze speler op deze markt te zijn.


Als particulier bij Buy Way

In principe is Buy Way er voor de consument. Er zijn twee producten te verkrijgen en u kunt op een eenvoudige manier doen aan online Home Banking. U kunt hiermee uw beschikbare bedrag raadplegen, uw verrichtingen consulteren, overschrijvingen aanvragen (alleen wanneer u een positief lopend dossier heeft en er een toereikend bedrag voor u beschikbaar is), u kunt een verzekering afsluiten, wanneer nodig een nieuwe pincode aanvragen en een nieuwe kaart aanvragen.

Mastercard van Buy Way

U kunt bij Buy Way een creditcard van Mastercard aanvragen. U kunt dan een krediet krijgen van 1.250,- euro tot 10.001,- euro, dit is voor onbepaalde duur, maar u dient wel rekening te houden met de wettelijk bepaalde nulstellingsregeling.

Met deze creditcard kunt u online aankopen doen, contactloos betalen en via Apple Pay en Google Pay betalen. Wereldwijd in meer dan 36 miljoen winkels betalen. Geld afhalen bij geldautomaten met het Mastercard logo, geld overschrijven van uw kredietkaart van uw lopende rekening, het is mogelijk om via maandelijkse aflossingen te betalen en u kunt al uw transacties volgen met de Buy Way app en met Home Banking.

Aan het gebruik van de kaart zijn kosten verbonden. U betaalt onder meer voor vervanging van de of een tweede kaart, wanneer u een herinnering van code nodig heeft, voor het storten op de bankrekening, voor een geldautomaattransactie of geldafhaling, voor de wisselkoers bij betalingen buiten de eurozone.

U kunt uw Buy Way Mastercard hier aanvragen

Buy Way Line

Met Buy Way line heeft u een kredietopening zonder kaart en kunt u geld overschrijvingen doen naar uw bankrekening. Dit wordt dan binnen twee werkdagen gestort. U lost af in maandelijkse termijnen. U kunt een krediet aanvragen tussen de 10.002,- euro en de 15.000,- euro. De looptijd is voor onbepaalde duur, maar ook hier is de wettelijke nulstellingsregeling van toepassing. Het gaat hier om een herbruikbare kredietopening. Wat u aflost, kunt u dus ook weer gebruiken.

U kunt uw Buy Way Line hier aanvragen

De verzekering van Buy Way

Buy Way biedt ook een full cover verzekering aan die niet alleen uw Mastercard verzekert, maar die u ook beschermt bij eventuele onverwachte ongemakken. Waarborg Overlijden is een onderdeel van de verzekering. Wanneer u komt te overlijden dan wordt het openstaande saldo van de verzekerde gedekt. En dankzij de Waarborg Uitvaart betaalt de verzekeraar een begunstigde een bedrag van 2000,- euro. Dit bedrag kan ik bepaalde omstandigheden verhoogd worden, maar er zijn in alle gevallen voorwaarden aan verbonden. Houd deze dus in het oog.

Het Waarborg Definitieve Volledige Invaliditeit, het Waarborg Totale en Volledige Arbeidsongeschiktheid en het Waarborg Onvrijwillige Werkloosheid zorgen voor een (tijdelijke) dekking van het openstaande saldo.

Het Waarborg Verlies van Diefstal van de Kaart dekt het openstaande saldo van de verzekerde en met het Waarborg Aankoop zijn uw aankopen gedaan met uw kaart van Buy Way voor 90 dagen verzekerd in geval van diefstal of schade.

Kijk in alle gevallen naar de geldende voorwaarden

Wanneer u op zoek bent naar een overzichtelijke, voordelige en handige kredietopening dan is het de moeite waard om bij Buy Way te kijken of de voorwaarden u bevallen. Buy Way is niet voor niks een van de grootste op de kredietopeningenmarkt.

Direct aanvragen >

Laatst toegevoegd nieuws