BNP Paribas Fortis

Een van de grote Belgische banken is BNP Paribas Fortis en de bank is met rede ook populair onder de mensen. BNP is van oorsprong Frans en de eerste banken van de Groep werden in 1848 opgericht om de toenmalige economische- en dus bankencrisis te bestrijden. In 1945 werden 2 van de eerste banken genationaliseerd en zo ontstond in 1966, na een fusie, de grootste Franse staatsbank BNP (Banque National de Paris). Dankzij BNP was een flinke toename in het aantal rekeninghouders in Frankrijk. In 1993 werd BNP geprivatiseerd.

BNP staat dan ook bekend als een betrouwbare en stabiele bank, waar ervaring en kennis hand in hand gaan. Het bedrijf gaat immer met de tijd mee en daardoor bent u verzekerd van de laatste innovatieve producten. Als consument krijgt u hier professionele begeleiding zodat u altijd de beste keuze voor u persoonlijk kunt maken. BNP Paribas Fortis noemt zichzelf dan ook DE bank in een veranderende wereld.


Als particulier bij BNP

Er is voor de consument een uitgebreid assortiment aan financiële producten te krijgen bij BNP. Niet alleen uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor andere financiële zaken, zoals onder meer kredietkaarten, leningen en verzekeringen, kunt u terecht bij BNP. Dit kan niet alleen in de vele filialen van deze bank, maar ook via Fintro-filialen via diverse digitale kanalen. Het gemak dient de mens en dat is zeker een filosofie die past bij BNP Paribas Fortis.

Lenen bij BNP Paribas Fortis

Voor een consumentkrediet dien je bij BNP te zijn. Hierin zijn zij namelijk de nummer 1 in zowel België als Luxemburg, met meer dan 1 miljoen klanten. Dit komt onder meer omdat zijn zo goed als alle leningen in beheer hebben bij AlphaCredit. Dit geldt voor leningen op afbetaling, maar ook voor betaalkaarten met geldreserve. AlphaCredit heeft een B2C-activiteit (business to consumer) waarbij u als particulier uw leningen en kredietkaarten rechtstreeks bij hen kunt aanvragen. Dit kan online of via de telefoon.

De digitale bank

Voor de klanten van BNP zijn er diverse digitale kanalen die zij kunnen gebruiken om digitaal te bankieren. Easy Banking Web is het platform voor online bankieren van BNP. Hier kunt u ook steeds meer financiële producten aanschaffen. De Easy Banking App is de mobiele versie en hierdoor kunt u ook bankieren via uw smartphone en tablet. Phone Banking voorziet in het telefonisch bankieren en Hello bank! Is een volledige digitale bank. Dit is ook een app die u kunt downloaden voor uw smartphone of tablet. Een deel van de bankverrichtingen waarvoor u anders dient te betalen zijn via deze app gratis.

Andere mogelijkheden bij BNP

Naast uw dagelijkse bankzaken en de leenmogelijkheden, zijn er voor particuliere consumenten ook nog spaar- en beleggingsmogelijkheden en kunt u er verschillende verzekeringen afsluiten. U kunt al uw financiële zaken dus onder een dak afhandelen. Daardoor houdt u overzicht en wanneer u met een van uw financiële producten iets dient te doen, dan weet u precies waar u moet zijn. Ook zijn uw maandelijkse kosten zo veel overzichtelijker.

Bij BNP Paribas Fortis kunt u voor al uw financiële producten terecht. Deze betrouwbare en stabiele bank heeft al jaren ervaring en is onder meer de grootste kredietverstrekker van ons land.

Direct aanvragen >

Laatst toegevoegd nieuws