Beobank

Het mag duidelijk zijn dat BeoBank een veel gebruikte Belgische bank is. De onderneming was voorheen bekend als Citibank Belgium NV en bestond al sinds 1919. In 2012 is Beobank overgegaan als dochteronderneming van het Europees opererende Credit Mutuel Nord Europe. 

Beobank staat bekend als een betrouwbare bank, met veel kennis van zaken en een eeuwenoude reputatie die garant staan voor een onverwoestbaar bedrijf. Daarnaast gaat Beobank ook altijd met de tijd mee en u vindt er dan ook innovatieve financiële producten, die als uitgangspunt hebben om de consument te begeleiden in persoonlijke keuzes en op die manier het dagelijkse leven van de consument te vergemakkelijken en te verbeteren. 


Als particulier bij Beobank


Beobank heeft een uitgebreid aanbod van producten voor particulieren. Zo kunt u er terecht voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor meer specifieke producten als leningen, kredietkaarten en verzekeringen. Ook sparen is bij Beobank zeer interessant te noemen dankzij de voordelige rentes en uitmuntende voorwaarden. Wilt u nog een stapje verder gaan met uw geld? Dan heeft Beobank ook mogelijkheden voor particulieren om zich met beleggen bezig te houden. 


Lenen bij Beobank


Iedereen kan wel eens wat extra geld gebruiken. Voor een speciaal project, een andere auto of voor verbeteringen aan uw huis. Bij Beobank zijn er maatwerk oplossingen voor iedereen. Zo kunt u een lening afsluiten voor een droom project, maar ook voor een autolening. 

Bij een auto lening wordt onder meer gekeken naar de leeftijd van de auto, is het een nieuwe of een tweedehandse wagen, en de looptijd van de kredietverstrekking. U kunt hier ook terecht voor een lening voor motorfietsen en elektrische fietsen. 

Ook een lening voor het verbeteren van uw woning kan bij Beobank geregeld worden. Zeker als u eco-vriendelijke verbeteringen wilt aanbrengen aan uw huis. In dat geval is er bij Beobank een Eco Credit. Met dit krediet krijgt u een extra voordelig tarief zodat u uw huis helemaal groen kunt maken. 

Er is ook een renovatielening. Het is een aangepast krediet, met een aantrekkelijk tarief. Er wordt samen met u gekeken naar een renovatiekrediet op maat, samen met een specialist die naar u luistert. 

Heeft u moeite om uw stookolierekening te betalen? Dan kunt u bij Beobank een lening aangaan waarmee u uw stookolierekening kunt betalen. Het is een manier om de rekening van uw stookolie over 12 maanden te spreiden. Op die manier hoeft u zich ook niet druk te maken om de winterperiode. 


Investeren bij Beobank


Vanaf 50 euro per maand kunt u al beginnen met investeren bij Beobank. Op die manier kunt u geleidelijk aan beginnen met beleggen. Er is een ruime keuze uit fondsen in het investeringsplan van Beobank. Zij hanteren een concept van open architectuur waarbij u de keuze heeft uit internationale, gerenommeerde financiële instellingen. Ook staat deze bank erom bekend dat zij open en transparant communiceren over onder meer financiële risico’s, marktomstandigheden en prijzen. 


Beobank als vertrouwde bank


De attente financiële adviseurs nemen de tijd om u te leren kennen, alles duidelijk aan u uit te leggen en uw vragen te beantwoorden. Zij voorzien u van een passend advies en laten dit aansluiten op uw doelstellingen, om zo de beste oplossingen voor u te vinden, met zo min mogelijk risico. Beobank is een echte Belgische bank en is niet beursgenoteerd. 

Ook voor uw pensioen kunt u hier terecht. Een wettelijk pensioen is vaak niet voldoende en u kunt dus het beste al zo vroeg mogelijk beginnen te sparen voor een extra pensioen. Fiscaal gezien is het ook verstandig om extra voor uw pensioen te sparen. Dit belastingvoordeel kan wel oplopen tot 1.279,- euro. 

En ook wanneer u wilt sparen kunt u hier fantastisch terecht. Of het nu voor uw pensioen is, om uw kinderen en kleinkinderen te kunnen ondersteunen of om stap voor stap kapitaal op te bouwen. Er zijn vier verschillende spaarrekeningen die beginnen bij de jeugdspaarrekening voor jongeren onder de 26 jaar. Iedereen kan op tijd beginnen met het goed organiseren van zijn of haar bankzaken. 


Verzekeren bij Beobank


Er zijn meerdere soorten verzekeringen. Zo zijn er de mobiliteitsverzekeringen voor onder meer uw auto en uw motorverzekering. U kunt ook uw woning en gezin verzekeren en er zijn mogelijkheden voor extra assistentie en garanties. 

Bij de familiale verzekeringen is het gehele gezin verzekerd, inclusief de huisdieren (behalve paarden). Er is een wereldwijde dekking om u en uw gezin tegen alledaagse risico’s te beschermen. 

Zoals u ziet kunt u bij Beobank terecht voor al uw financiële producten. Een echte Belgische bank. U kunt hier ook terecht voor uw professionele financiële producten.
 

Direct aanvragen >

Laatst toegevoegd nieuws